Hallerne

Kalundborg kommune

Kultur- og Idrætshallerne

Velkommen til Kultur- og Idrætshallerne i Kalundborg Kommune 

Kultur- og Idrætshallerne består af elleve traditionelle 20x40 sportshaller, et 2.200 kvadratmeter stort bevægelseshus, svømmehal, motionscentre, skydebaner, billardbaner, keglebaner og mødelokaler.

 

Udover idræt anvendes hallerne til en lang række øvrige arrangementer, som for eksempel konferencer, dansestævner, messer, koncerter, møder mv. Bevægelseshuset "Spiralen" er tænkt til dans, kampsport, idræt og andre bevægelsesformer.

 

Servicemeddelelser

 

Svømmehallen er lukket grundet renovering

Kultur- & Fritidsudvalget besluttede på møde i december 2016, at svømmehallens 5-meter udspringsplatfor-men skal renoveres i den nuværende form.
 
Beslutningen er truffet dels på baggrund af indkomne tilkendegivelser fra brugere, som ønsker, at den nuvæ-rende 5-meter udspringsplatform bevares og på baggrund af en afholdt workshop for svømmehallens brugere og andre interessenter om den fremtidige brug af udspringsplatformen.
 
Renoveringen har nu været i gang siden ultimo juni. Renoveringen forløber planmæssigt, og det forventes derfor, at svømmehallen åbner igen torsdag den 10. august 2017.

 

Flying Superkids vender tilbage til Kalundborg med et brag af et show

Kom og oplev et to timers show søndag den 22. oktober 2017 kl. 14.00 i Kultur- og Idrætshallerne, Kalundborg - Hal 2.

 

Klik her for at læse mere, bestille billetter eller for at smugkigge

08-08-2017

Fakta

Kontakt

Kultur- og Idrætshallerne
Tlf.: 59 51 50 11

E-mail:
halpost@kalundborg.dk